Cercuri

Cercul de prelucrare artstică a lemnului.

Cercul  este frecventat de copii pasionati de arta prelucrării lemnului. Copii pot insuși și dezvolta capacitățile si deprinderile de cioplire in lemn, gravare, taiere, creând lucrari inedite.

      Anual in luna februarie se organizează concursul de sector , la Prelucrearea artistică a lemnului. La acest concurs elevii isi demonstrează deprinderile si cunoștințele căpătate.Elevii cei mai iscusiti și creativi primesc diplome și premii. Premianții locurilor I participă in etapa municipață a concursului.


Cercul Design (Artă decorativă)

DESIGN- însuşirea artei decorative ( decupaj. machetare, aplicatie, pictura etc) .
 Vrei să confecţionezi singur cadouri, podoabe, să construieşti obiecte de decor, să-ţi decorezi singur casa? Totul este simplu şi trebuie să ştii că materialele necesare sunt din cele obişnuite, existente în orice locuinţă sau pot fi uşor procurate: structuri naturale, lemn, sticlă, sfoară, carton, hârtie, materiale textile, piele, gips, sârmă, lână, culori, aracet. ercul este predistinat elevilor claselor 5-12.
Traditional elevii participă la concursul de sector la Designcare este desfășurat in luna aprilie

Cercul Design Vestimentar

Cercul oferă tânărului creator posibilitatea de a se descătuşa de rutină, de a crea în limita simţurilor podoabe, îmbrăcăminte, suveniruri după pofta inimii.Cercurile de creatie textila urmaresc dezvoltarea simtului estetic, dobandirea cunostintelor teoretice si practice de design vestimentar, executarea efectiva a produselor de vestimentatie și a accesoriilor.

Cercul Modelare Tehnica pentru începători – atelierul fanteziei. 

Arta prelucrării hîrtiei.Pe parcursul anului scolar elevii confectioneaza decoratiuni, masti, martisoare, felicitari, etc. din hirtie si diverse materiale marcand cele mai importante evenimente calendaristice din an. Elevii mai mici sunt initiati in arta frumosului.

MOTOCICLISM

Cerc cu tradiţie în cadrul CCT “POLITEHNIC”,  fiind înfiinţat chiar de la formarea instituţiei. De-a lungul timpului, la cercul de motociclism  s-au perindat multe generaţii de elevi care au învăţat tainele cunoaşterii şi conducerii din domeniul auto-moto..Elevii obțin rezultate frumoase in cadrul competițiilor naționale și internaționale. Își demonstrează cunoștințele teoretice in cadrul concursului @Educația rutieră- educația pentru viață”


Cercul AERO-RACHETOMODELISM

proiectarea, construcţia şi lansarea de modele funcţionale competitive în domeniul aeromodelismului şi rachetomodelismului.

PROGRAMARE

Pas cu pas, pe parcursul unor serii de lecţii, bogate în sfaturi practice şi de mare utilitate se vor înţelege structura Internetului şi funcţionarea Reţelei şi se va învăţa tratarea Internetului ca pe un prieten şi partener de studiu.La acest cerc veţi avea ocazia să vă conectaţi la VIITOR:
– veţi dezvolta competenţele de utilizare ale unui sistem de calcul;
– veţi învăţa să utilizaţi cele mai noi produse software din domeniu;
– veţi realiza aplicaţii informatice care vor duce la dezvoltarea spiritului practic şi inovativ.


Cercul radioconstruire

reprezintă o disciplină din domeniul fizicii aplicate care se ocupă cu studiul dispozitive electronice și al circuitelor care includ aceste elemente (circuite electronice), folosite în procese de comandă, reglare, măsurare etc.
Este considerată o parte a electrotehnicii, tehnicile electronice aplicându-se în cele mai diverse domenii de activitate, cum sunt industria, comunicațiile, apărarea militară și distracțiile. Echipamentul electronic se folosește în sisteme electrice industriale de comandă, control, măsură și la centralele electrice. Practic vorbind în viața modernă electronica este omniprezentă.